De HybridCard wordt hier aanvaard

1.850 tankstations, ook bij u in de buurt

Bijna 2 op 3 Belgische tankstations aanvaardt de HybridCard. Zo bent u vrij te kiezen waar u tankt.

Met de HybridCard Belgium, kan u tanken in 1.850 tankstations van de merken OCTA+, Esso, Lukoil, Q8, Texaco, Avia, Gabriëls, G&V, Maes, Power en DCB, een netwerk van grotere en kleinere kwaliteitsvolle tankstations. Met de HybridCard Benelux kan u ook tanken in 1.700 stations in Nederland en Groothertogdom Luxemburg. Zo is er altijd een tankstation in uw buurt!

Via onze zoekmodule vindt u onmiddellijk het dichtsbijzijnde station!

€ 5 gratis activatiebonus

Om de tankkaart te activeren betaalt u € 10. Deze activatiekost nemen wij graag voor onze rekening en betalen we u ruimschoots terug met een korting van 15 euro op de eerste factuur!

Voor het activeren van de tankkaart betaalt u dus meteen € 10 via domiciliëring. Deze kost nemen wij op ons en betalen we terug op uw eerste factuur. We doen zelfs ietsje meer: we verminderen het totaalbedrag van de eerste factuur met € 15. Zo zetten we de zogenaamde activatiekost om in een bonus van € 5 gratis brandstof. Zonder addertjes onder het gras, beloofd!

2 in 1: tanken en elektrisch herladen

Onze HybridCard is uniek in zijn soort: het is de eerste tankkaart die klassieke tankbeurten aan de pomp combineert met herlaadbeurten voor elektrische auto’s.

Met de HybridCard bent u nu al mee voor de toekomst. Rijdt u met een klassieke auto, dan is er altijd en overal een tankstation in uw buurt. Overweegt u een elektrische auto aan te schaffen of rijdt u al met een elektrische auto of herlaadbare hybride, dan zorgen onze 1.000 oplaadpalen voor een extra boost, telkens wanneer uw wagen dat nodig heeft!

1 tankkaart, 1 partner, 1.850 tankstations, meer dan 1.000 oplaadpunten.

Altijd de hoogste korting

Met onze tankkaart kan u niet alleen tanken in een ruim netwerk aan tankstations, bovendien mag u rekenen op een mooie hoge korting.

En er is méér. Stel dat de korting aan de pomp groter is dan de contractuele korting, door bijvoorbeeld hevige lokale concurrentie of een promotie, dan profiteert u sowieso van de beste prijs. Zo moet u geen kilometers omrijden om op zoek te gaan naar het goedkoopste tankstation.

Een absolute win-win… situatie dus.

 

 

Geen cash, veiligheid boven alles

Dankzij de elektronische betaling is cash geld niet meer nodig. Alle transacties verzamelen we nadien op één overzichtelijke factuur.

Dankzij de wekelijkse betalingen via domiciliëring hoeft u zich geen zorgen te maken over het financiële luik. U registreert uw tankbeurt via uw tankkaart, maar de effectieve betaling gebeurt pas later. Omdat het maximale dagelijkse verbruik gelimiteerd is, komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

En bent u toch per ongeluk uw tankkaart verloren? Dan blokkeren wij ze onmiddellijk!

Vind uw station hier

VIND EEN STATION IN UW BUURT

binnen een straal van

Er is altijd een tankstation of oplaadpunt bij u in de buurt. Vraag vandaag nog een persoonlijke en vrijblijvende offerte.

Ik vraag een offerte